Parlamentarii români au şanse să intre în cartea recordurilor, la capitolul întârzieri! Abia acum au început să discute un proiect de lege propus in urmă cu 7 ani.
De ce dureaza atât discutarea unei legi? Încercăm să desluşim modul în care muncesc aleşii noştri în materialul următor ##VIDEO27854##
Un parlamentar redacteaza un proiect de lege. Este semnat si de alti colegi. Dosarul ajunge in comisia de specialitate, apoi in cea juridica. In final, legea este votata sau respinsa. Un traseu complicat, dar nu imposibil de parcurs. Asadar, cat sa dureze?
In aceasta saptamana in Parlament se discuta despre un proiect de lege controversat care ar trebui sa hotarasca soarta patromoniului sindicatelor. Ei bine, pregatiti-va pentru o veste bomba.
Aceasta lege a ajuns in parlament in urma cu 7 ani. Alesii abia acum s-au gandit sa o scoata din sertar. Printre initiatori se numara Mircea Geoana…
Un roman obisnuit munceste in 7 ani peste 18 mii de ore. Parlamentarii, ceva mai putin…
Altii au realizari si mai mari, in perioade care nu se intind pana la 7 ani. Sa le analizam, pentru a avea un grad de comparatie…
Un japonez a mers pe jos in jurul lumii.
Cand nu a fost fizic posibil, a traversat oceanul cu avionul. A parcurs traseul in 4 ani si jumatate.
Chinezii au construit cel mai lung pod din lume in 4 ani. Si nu e vorba de un pod oarecare. Masoara 41 de kilometri.
Si, daca suntem la capitolul constructii, sa vorbim despre Burj Khalifa. Cea mai inalta cladire din lume a fost terminata in 6 ani.
In Romania o lege poate sa zaca si 7 ani in Parlament. Mai au rost alte comentarii?