E clar că partenerul Simonei Halep a fost la un pas să fie executat silit. Fizioterapeutul Andrei Cristofor este de mai mulţi ani în echipa Simonei, fiind alături de ea la majoritatea turneelor de tenis şi având grijă ca ea să se refacă după efort şi după accidentări. Absolvent al Facultăţii de kinetoterapie, Cristofor a avut o problemă juridică, primind acasă o somaţie pentru neplata unei amenzi de circulaţie în valoare de 240 lei.

( vezi ce colecţionează Simona Halep)

Citeste si: Simona Halep a anunţat că nu continuă colaborarea cu Van Cleemput

Partenerul Simonei Halep a fost la un pas să fie executat silit: "Ne fură ţara de sub ochii noştri" 

“Am şi eu nevoie de cineva care se pricepe. Ce e de făcut în această situaţie? Se pare că CIUMA ROŞIE alias PSD s-a pus pe jecmănit cetăţenii! Felicitări celor care i-aţi votat! Sper că regretaţi amarnic! Ne fură ţara de sub ochii noştri... am ajuns de râs... în fine.. cum aş putea eu să ştiu dacă am luat această amendă acum 7 ani? Dacă am luat-o... de ce? Dacă am platit-o sau nu ?”, a postat, nedumerit, Andrei Cristofor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Partenerul Simonei Halep a fost la un pas să fie executat silit. Andrei Cristofor a făcut contestaţie 

Recent, partenerul Simonei Halep a fost la un pas să fie executat silit. Andrei Cristofor a făcut contestaţie la executarea silită, judecându-se cu Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 6. Până la urmă, el a câştigat procesul. “Respinge excepţia lipsei obiectului contestaţiei la executare ridicată de intimată prin întâmpinare ca neîntemeiată.

Admite excepţia prescripţiei extinctive ridicată de contestator prin contestaţie la executare. Admite contestaţia la executare. Anulează toate actele de executare efectuate în dosarul de executare silită”, a fost hotărârea judecătorilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si