Pască fără aluat. De ce ai nevoie:

200 g zahăr
6 ouă
1 linguriță esență vanilie
700 g brânză de vaci
200 g unt 65%
4 linguri făină albă
4 linguri griș
400 g smântână
250 g stafide

Citeste si: Ouă de Paște. Cum se fierb corect? Multă lume face această greșeală

Pască fără aluat

Citeste si: Salata boeuf. Ingredientul greșit care strică tot preparatul. Iată secretul pentru a ieși perfectă!

Pască fără aluat. Mod de preparare:

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Puneți zahărul, cele 6 ouă și esență de vanilie într-un bol. Cu ajutorul unui tel amestecați bine. Peste această compoziție adăugați brânză de vaci și o încorporați foarte bine. Apoi adăugați untul care este la temperatura camerei și încorporați-l și pe el foarte bine.

Pască fără aluat

Citeste si: Rețeta specială de Paște. Află cum să prepari friptură de miel la tavă fără să comiți greșeli

Adăugați făină pe care o puneți puțin câte puțin și amestecați astfel încât să se omogenizeze bine totul. Urmează grișul, care se pune ca și făina, puțin câte puțin și se amesteca foarte bine. După griș, adăugați smântână și încorporați foarte bine. La urmă puneți și stafidele, omogenizați și compoziția este gata de pus in tavă, scrie bzi.ro.

Pască fără aluat

Citeste si: Carne de miel: S-a aflat adevărul! Este sau nu toxică?

Ungeti o tavă cu unt și tapetați-o cu făină și turnați compoziția în ea, nivelati-o puțin și băgați-o la cuptorul preîncălzit la 170 grade Celsius, timp de 45 – 50 de minute sau până când pasca este aurie deasupra. Se lasă la foc mic. Se lasă la răcit peste noapte. Înainte de a scoate pasca din formă, dezlipiți ușor marginile cu un cuțit ascuțit și scoateți pasca din tavă.

Citeste si: Prajitura cu un singur ou! Cum se pregateste desertul delicios


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si