Close sidebar
Close sidebar

Pască fără aluat. Va fi vedeta mesei de Paște! Iată cum se prepară, pas cu pas

Pască fără aluat. De pe nicio masă de Paște nu lipsește pasca. Iată cum se prepară o delicioasă pască fără aluat!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Pască fără aluat. De ce ai nevoie:

    200 g zahăr
    6 ouă
    1 linguriță esență vanilie
    700 g brânză de vaci
    200 g unt 65%
    4 linguri făină albă
    4 linguri griș
    400 g smântână
    250 g stafide

    Citeste si: Ouă de Paște. Cum se fierb corect? Multă lume face această greșeală

    Citeste si: Salata boeuf. Ingredientul greșit care strică tot preparatul. Iată secretul pentru a ieși perfectă!

    Pască fără aluat. Mod de preparare:

    Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

    Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

    Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

    Puneți zahărul, cele 6 ouă și esență de vanilie într-un bol. Cu ajutorul unui tel amestecați bine. Peste această compoziție adăugați brânză de vaci și o încorporați foarte bine. Apoi adăugați untul care este la temperatura camerei și încorporați-l și pe el foarte bine.

    Citeste si: Rețeta specială de Paște. Află cum să prepari friptură de miel la tavă fără să comiți greșeli

    Adăugați făină pe care o puneți puțin câte puțin și amestecați astfel încât să se omogenizeze bine totul. Urmează grișul, care se pune ca și făina, puțin câte puțin și se amesteca foarte bine. După griș, adăugați smântână și încorporați foarte bine.

    La urmă puneți și stafidele, omogenizați și compoziția este gata de pus in tavă, scrie bzi.ro.

    Citeste si: Carne de miel: S-a aflat adevărul! Este sau nu toxică?

    Ungeti o tavă cu unt și tapetați-o cu făină și turnați compoziția în ea, nivelati-o puțin și băgați-o la cuptorul preîncălzit la 170 grade Celsius, timp de 45 – 50 de minute sau până când pasca este aurie deasupra.

    Se lasă la foc mic. Se lasă la răcit peste noapte. Înainte de a scoate pasca din formă, dezlipiți ușor marginile cu un cuțit ascuțit și scoateți pasca din tavă.

    Citeste si: Prajitura cu un singur ou! Cum se pregateste desertul delicios

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI