In articol:
Pască fără aluat. De ce ai nevoie:
200 g zahăr
6 ouă
1 linguriță esență vanilie
700 g brânză de vaci
200 g unt 65%
4 linguri făină albă
4 linguri griș
400 g smântână
250 g stafide
Citeste si: Ouă de Paște. Cum se fierb corect? Multă lume face această greșeală
Citeste si: Salata boeuf. Ingredientul greșit care strică tot preparatul. Iată secretul pentru a ieși perfectă!
Pască fără aluat. Mod de preparare:
Puneți zahărul, cele 6 ouă și esență de vanilie într-un bol. Cu ajutorul unui tel amestecați bine. Peste această compoziție adăugați brânză de vaci și o încorporați foarte bine. Apoi adăugați untul care este la temperatura camerei și încorporați-l și pe el foarte bine.
Citeste si: Rețeta specială de Paște. Află cum să prepari friptură de miel la tavă fără să comiți greșeli
Adăugați făină pe care o puneți puțin câte puțin și amestecați astfel încât să se omogenizeze bine totul. Urmează grișul, care se pune ca și făina, puțin câte puțin și se amesteca foarte bine. După griș, adăugați smântână și încorporați foarte bine.
Citeste si: Carne de miel: S-a aflat adevărul! Este sau nu toxică?
Ungeti o tavă cu unt și tapetați-o cu făină și turnați compoziția în ea, nivelati-o puțin și băgați-o la cuptorul preîncălzit la 170 grade Celsius, timp de 45 – 50 de minute sau până când pasca este aurie deasupra.