Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Pasiunea pentru dans nu are vârstă. Pentru că iubesc mișcarea, cei trecuți de 40 de ani au început să practice dansul

Dansul nu are vârstă. O demonstrează zeci de persoane trecute de 40 de ani, pasionate de mișcare și de relaxare prin dans. E o terapie perfectă spun chiar și pensionarii care îți petrec seara în studio-ul de dans de la Cluj care atrage tot mai mulți cursanți.

Redactia Stirile Kanal D,

Pasiunea pentru dans nu are vârstă. Pentru că iubesc mișcarea, cei trecuți de 40 de ani au început să practice dansul

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Așa arată atmosfera de la cursurile de dans susținută de Mihaela Răchită. Participanții sunt persoane trecute de 40 de ani care își doresc să facă mișcare și care iubesc dansul.

Citește și: VIDEO- Emil Rengle, un nou capitol al vieții. Artistul și-a descoperit o nouă pasiune profesională: cinematografia

Pentru că iubesc mișcarea, cei trecuți de 40 de ani au început să practice dansul

„Suntem relaxați, facem foarte multe glume, ne mișcăm foarte mulți și muzica și ritmul acesta contează extraordinar de mult pentru starea noastră de bine.”

Cursanții demonstrează de fapt că vârsta este doar un număr, iar pasiunea pentru mișcare poate fi descoperită oricând.

„Pentru mine dați o bucurie. Am avut un moment mai greu în viața mea și eram supărat, deprimat și parcă astrele s-au aliniat și a părut Mihaela cu studioul ei și am avut o conexiune din prima.”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Doamna Aura este pensionară, dar asta nu o împiedică să se simtă bine la cursurile de dans. Știe perfect toate coregrafiile și își ajută colegii la nevoie.

Adriana Aura, cursantă: „Îmi place foarte mult, asta e clar.

Oricum dansul a fost pasiunea vieții mele. Ați mai dansat și în trecut? Nu sub forma asta, dar mișcări fără tehnică, abia aici am învățat tehnica și mișcările corecte făcute și să fie în armonie picioarele și corpul.”

Mihaela Răchită este cea care a gândit acest concept de relaxare prin dans pentru toate vârstele, iar acum se bucură de succes.

Mihaela Răchită, instrcutor de dans: „Acest studion de dans l-am înființat acum 2 ani de zile deoarece dansul mi-a schimbat viața, dansul m-a ajutat să îmi depășesc limitele, să îmi recapăt încrederea în

mine și m-am gândit că aș putea să-i ajut și pe alții cărora le place să danseze doar că nu au curaj.”

Cei care doresc să participe vor scoate din buzunar 140 de lei

Sala de dans este plină la fiecare curs, semn că tot mai multe persoane devin pasionate de dans. Un abonament care cuprinde 4 ședințe săptămânale costă 140 de lei de persoană.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI