In articol:
Pate de casă. Ingrediente (4 porții):
100 ml vin
500 g ficat de pui
150 g unt
2 cepe
5 căței de usturoi
busuioc
sare
piper
Citeste si: Mici la cuptor. Înlocuiește anul acesta tradiționalul grătar cu rețeta asta excelentă
Pate de casă. Mod de preparare:
Se curăță ceapă și se toacă mărunt. Se călește în 100 g de unt. Ficatul se curăță de pielițe și se spală. Se pune și el la călit până când își schimbă culoarea.
Citeste si: Omleta cu cartofi. Foarte ușor de preparat și extrem de gustoasă. Rețeta, pas cu pas!
Pate de casă.
Se lasă la fiert, pe foc mic, până când mai scade din zeamă. Când ficatul s-a fiert se scoate să se răcească pe o farfurie, după care se mixează cu ajutorul unui blender. În funcție de textura dorită, se mai poate adăuga unt, scrie bzi.ro.
Citeste si: Tort de cozonac. Cum il poti pregati din resturile ramase
Pate de casă. Se presară condimentele și piperul după gust.