Close sidebar
Close sidebar

Pate de casă. Cum se prepară cel mai sănătos pate de ficat. Uită de conservele din supermarket!

Pate de casa. Se prepară uşor şi nu necesită cine ştie ce abilităţi culinare. Iată o reţetă de pate de ficat făcut în casă!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Pate de casă. Ingrediente (4 porții):

    100 ml vin
    500 g ficat de pui
    150 g unt
    2 cepe
    5 căței de usturoi
    busuioc
    sare
    piper

    Citeste si: Mici la cuptor. Înlocuiește anul acesta tradiționalul grătar cu rețeta asta excelentă

    Pate de casă. Mod de preparare:

    Citeste si: Doliu în România. O cunoscută astroloagă s-a stins din viață- kanald.ro

    Citeste si: Doliu imensi! Interpretul de muzică populară a murit, cu doar o lună înainte de ziua lui de naștere. Fiica sa a făcut anunțul cutremurător:- wowbiz.ro

    Citeste si: Castelul cu vinuri din România, vechi de 400 de ani, pierdut la cărți și răscumpărat. Cât costă o vizită la Bethlen-Haller- antena3.ro

    Se curăță ceapă și se toacă mărunt. Se călește în 100 g de unt. Ficatul se curăță de pielițe și se spală. Se pune și el la călit până când își schimbă culoarea.

    Citeste si: Omleta cu cartofi. Foarte ușor de preparat și extrem de gustoasă. Rețeta, pas cu pas!

    Pate de casă.

    Se asezonează cu sare și piper. Se adaugă un pahar de apă, vin și usturoiul zdrobit.

    Se lasă la fiert, pe foc mic, până când mai scade din zeamă. Când ficatul s-a fiert se scoate să se răcească pe o farfurie, după care se mixează cu ajutorul unui blender. În funcție de textura dorită, se mai poate adăuga unt, scrie bzi.ro.

    Citeste si: Tort de cozonac. Cum il poti pregati din resturile ramase

    Pate de casă. Se presară condimentele și piperul după gust.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI