Erisa va avea imunitate în gala de duminică, gala trecută fiind una fără eliminare. Cu toate acestea, băieții au decis să o aleagă și lider.

Patricia se simte amenințată de băieți

Pe conexiunea din această dimineață, băieții au dat cărțile pe față și și-au arătat antipatia față de Patricia. Concurenta este de părere că are parte de acest tratament doar pentru că i-a luat apărarea lui Robert.

Citește și: Băieții l-au luat în vizor pe Laurențiu după întâlnirea cu Patricia. Ce au avut să-i reproșeze concurentului

Radu, Ionuț și Marinel sunt cei care și-au exprima dorința ca Patricia să plece în gala de duminică, fapt ce a adus lacrimi pe fața concurentei.

Citește și: Radu se arată gelos atunci când Marinel și Cristina au un moment de dans

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Patricia i-a întrebat care este motivul pentru care nu o mai vor în emisiune, iar Radu și Marinel se consideră jigniți și bârfiți de aceasta.

Băieții l-au luat în vizor pe Laurențiu după întâlnirea cu Patricia

Întâlnirea Patriciei cu Laurențiu a fost una amicală, însă Patricia a descoperit ceva ce nu i-a plăcut la Laurențiu, motiv pentru care nu este sigură că și-ar dori o relație cu el.

Citește și: ”Nu a iubit-o niciodată pe Cristina”. O fostă concurentă ”Casa Iubirii” face dezvăluiri despre Radu

Întâlnirea de la paintball a lăsat urme pe trupul Patriciei după ce Laurențiu a luat jocul mult prea în serios.

Citește și: Kinga este sigură de faptul că Radu se va împăca cu cristina. Ce spune despre acesta fosta concurentă ”Casa Iubirii”

După ce au aflat ce a făcut Laurențiu, băieții i-au atras atenția că nu ar fi trebuit să se poarte așa jucând cu o fată. „ Totuși este o fată! Ăsta ești tu și gata!” , a spus Marinel.

Citește și: Emoții în gala de duminică a emisiunii ”Casa Iubirii”. Anunțul făcut de Andreea Mantea

Și Ionuț a fost dezamăgit de atitudinea lui Laurențiu, iar acest lucru i-a dat de gândit Patriciei în privința lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si