Close sidebar
Close sidebar

Patricia era sefa clasei, iar apropiatii spun ca era o fata foarte credincioasa. Este cutremurator cum a fost gasita aceasta ieri

Patricia Toma era eleva în clasa a X-a la Liceul Teologic Ortodox "Nicolae Steindhart". Fata a fost gasita ieri fara suflare in fata blocului in care locuia, dupa ce a cazut de la etajul patru. Anchetatorii trebuie sa stabileasca acum daca a fost vorba despre un accident sau sinucidere.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Apropiatii tinerei sunt socati, cu atat mai mult cu cat Patricia era mereu cu zambetul pe buze. Mai mult, a fost chiar sefa clasei sale. Colegii si profesorii sunt socati de aceasta veste crunta.

Apropiatii spun despre Patricia ca era o fata foarte credincioasa, rugandu-se frecvent. Motiv pentru care ar exclude varianta sinuciderii, luata în considerare de anchetatori.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Patricia de ce? Nu pot sa cred nu am nici cuvinte! Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca în pace. Dormi in pace suflet drag", este mesajul unei apropiate.


Adolescenta era acasa doar cu bunica sa, au spus martorii pentru PresaSM.

Bunica s-ar fi dus la un moment dat pana la baie, moment în care ar fi auzit o bubuitura. Cand a iesit sa vada despre ce este vorba, femeia a intrat în soc.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI