Concurenții au avut la dispoziție două săptămâni pentru a primi voturi din partea telespectatorilor înainte de a fi acordat primul premiu din sezonul al doilea al emisiunii ” Casa Iubirii”.

Patrick este favoritul publicului din sezonul doi al emisiunii „Casa Iubirii”

”I-am lăsat să vă cunoască un pic mai mult, un pic mai bine, să aveți absolut toți timp să fiți pe TV, indiferent de cât vorbiți, nu vorbiți, oftați, nu oftați, vă certați, nu vă certați, vă alintați și faceți ce vreți, cântați”, a spus Andreea Mantea, potrivit kanald.ro

.

Citește și: Primele eliminări din „Casa Iubirii”, amânate pentru gala următoare. Tensiuni fără precedent

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Concurenții au fost foarte emoționați și l-au felicitat pe Patrick pentru premiul obținut.

Patrick a fost cuprins de emoție în urma anunțului

„Sunt foarte entuziasmat, pentru că am fost votat, nu mă așteptam, sincer, în urma gafelor pe care le-am făcut și, pe de altă parte, țin să le mulțumesc tuturor și primit că mă voi schimba în bine, mai în bine decât am fost până acum”, a spus Patrick.

Citește și: Kinga de la "Casa Iubirii" a schimbat macazul. Se antrenează să intre în ring (VIDEO)

„Am emoții, nu mă așteptam, chiar sunt șocat, că e o decizie a sute de mii de oameni, nu este doar a unora, e un lucru mare pentru mine”, a mai spusacesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si