Close sidebar
Close sidebar

Patrick, scos din minți de Bianca și Patricia: ”Ne-am săturat de figurile tale”

Patricia și Patrick au avut un schimb de replici explozive în ediția de luni a emisiunii ”Casa Iubirii”. Totul ar fi pornit de la voturile din gală.

Diana Bostan,

Patricia, Bianca și Patrick


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ambra a părăsit competiția, ea fiind propusă de Bianca spre eliminare. Patrick este de părere că strategia Biancăi și a Patriciei este cea de-al împiedica să părăsească emisiunea și să meargă la Nona.

Patrick a pus tunurile pe Bianca și Patricia

Patricia a sărit în apărarea Biancăi, iar acest lucru l-a scos din minți pe Patrick.

”Băi vezi că ești cu ton din astă, să stai cuminte că nu te văd bine nici pe tine. Stau în emisiune până pleci tu, că tu nu faci nimic, ești exact zero. Eu vreau să plec, tu nu vrei să pleci.

O să stau aici eu, Radu și Ionuț.”, a spus Patrick.

Citește și: Bianca a fost criticată pentru gestul ei din gală. Ce controverse a stârnit concurenta

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Laurențiu s-a întors împotriva Biancăi și nu înțelege de ce la votat pe Patrick spre eliminare, iar în față a scos o concurentă mult mai slabă decât el și Mihaela.

Ambra a părăsit ”Casa Iubirii”. Votul Biancăi a salvat-o pe Mihaela

”Trei oameni nominalizați spre eliminare, Mihaela care se află într-un cuplu, de o zi, două zile, trei, Ambra și Patrick. După cum bine știți, unul dintre ei va părăsi astăzi Casa Iubirii, ceilalți doi vor merge la loc. Într-o ordine aleatorie sau nu, primul care merge la loc este Patrick. Îmi pare rău, știam că îți dorești”,  a anunțat Andreea Mantea, potrivit Kanald.ro.

Citește și: Bianca a luat o decizie în privința lui Laurențiu. Concurentul începe să vadă adevărata ei față

Citește și: Radu i-a făcut un cadou special Cristinei. Alexandru nu și-a putut ascunde nemulțumirea

Patrick s-a simțit vinovat și a anunța că dacă Mihaela va părăsi competiția, va pleca și el.

Bianca a făcut un gest neașteptat și a votat-o pe Ambra, motivând că Mihaela este într-un cuplu și trebuie să rămână în casă. Ambra a fost cea care a părăsit competiția ”Casa Iubirii”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI