Close sidebar
Close sidebar

Patrick se simte atras de Nona, dar nu vrea să se grăbească. Ce înseamnă ”Casa Iubirii” pentru el

Nona a simțit că Patrick este potrivit pentru ea de când l-a văzut prima dată pe conexiune, însă acesta nu vrea să facă pași mari.

Diana Bostan,

Patrick de la ”Casa Iubirii”

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Patrick a susținut că și-ar dori o femeie matură, însă atitudinea Nonei la speriat puțin și a decis să se îndrepte spre Natalia.

Patrick nu vrea să piardă șansa cu Nona

Nona a declarat că ea și-a arătat interesul pentru Patrick și că ce va urma va ține doar de el, însă acesta face pași mărunți.

Citește și: Bia îi face mai multe reproșuri lui Andrei. Ce se va întâmpla la întâlnirea acestuia cu Emma din camera roșie

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

În momentul în care Nona și-a arătat interesul pentru alt băiat, Patrick a simțit că trebuie să se apropie de Nona.

Ce înseamnă ”Casa Iubirii” pentru Patrick

”Nu credeam că o să trăiesc o asemenea experiență, dar mi-am dorit foarte mult să fac parte dintr-un reality show ca acesta.

De când sunt aici simt că am învățat foarte multe, am cunoscut oameni noi și sper că-mi voi găsi jumătatea pentru a fi complet”, a spus Patrick.

Citește și: Cristina este deranjată de Radu: ”să nu mă chemi în camera roșie”

Nona a dezvăluit faptul că Patrick se aseamănă foarte mult fizic cu fostul soț, iar lui Patrick nu-i displace acest lucru.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI