Patrick și Nona și-au anunțat despărțirea pe live, după ce s-au întors din Turcia. Veste i-a luat pe fani prin surprindere.

Nona și Patrick s-au despărțit după vacanța în Turcia

Patrick a vorbit despre motivele despărțirii de Nona.

„Aveam o tristețe în mine și nu înțelegeam de ce. Nona a simțit lucrul ăsta. M-a tot întrebat de câteva ori dacă sunt ok, dacă sunt bine.

Eu spuneam că da, am crezut că este doar o zi de-a mea în care nu sunt bine, cum putem păți cu toții.

Citește și: Comportamentul lui Laurențiu îi dă de gândit Biancăi. Acesta este acuzat că încă o mai caută, deși lasă de înțeles că nu o mai vrea

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mă uitam la ea în tot timpul ăsta, ea este o femeie care chiar mă iubește cu adevărat, este o femeie care chiar își dorește o familie cu mine, nu am absolut nimic de reproșat in privința ei.”,  a spus Patrick, potrivit KanalD.ro.

Patrick a dezvăluit de ce s-a despărțit de Nona

Fostul concurent susține că diferența de vârstă și-a spus cuvântul.

Patrick a dezvăluit că ține foarte mult la Nona, dar nu se simte încă pregătit pentru a-și întemeia o familie.

Citește și: Sorin și Nicoleta s-au despărțit! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „Luptați pentru iubire!”

Am mai petrecut câteva ore împreună, am mai stat și seara. Am mai dormit o noapte, ne-am trezit, totul a revenit cumva la normal, cred că pentru că nu puteam accepta.

Și mie îmi era foarte greu. Credeți-mă, să vezi un om cum e ea în fața ta și să știi că se oprește totul... e greu, nu e ușor! Am făcut-o, am plecat și s-a terminat”, a mai spus acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si