Close sidebar
Close sidebar

Patrick și Nona și-au spus adio: „Aveam o tristețe în mine și nu înțelegeam de ce. Nona a simțit lucrul ăsta”

După ce a părăsit competiția, Patrick a mers direct în Republica Moldova la iubita sa. Deși au plecat în vacanță, în Turcia, cei doi au luat hotărârea de a pune punct relației.

Diana Bostan,

Nona și Patrick de la ”Casa Iubirii”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Patrick și Nona și-au anunțat despărțirea pe live, după ce s-au întors din Turcia. Veste i-a luat pe fani prin surprindere.

Nona și Patrick s-au despărțit după vacanța în Turcia

Patrick a vorbit despre motivele despărțirii de Nona.

„Aveam o tristețe în mine și nu înțelegeam de ce. Nona a simțit lucrul ăsta. M-a tot întrebat de câteva ori dacă sunt ok, dacă sunt bine. Eu spuneam că da, am crezut că este doar o zi de-a mea în care nu sunt bine, cum putem păți cu toții.

Citește și: Comportamentul lui Laurențiu îi dă de gândit Biancăi. Acesta este acuzat că încă o mai caută, deși lasă de înțeles că nu o mai vrea

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Mă uitam la ea în tot timpul ăsta, ea este o femeie care chiar mă iubește cu adevărat, este o femeie care chiar își dorește o familie cu mine, nu am absolut nimic de reproșat in privința ei.”,  a spus Patrick, potrivit KanalD.ro.

Patrick a dezvăluit de ce s-a despărțit de Nona

Fostul concurent susține că diferența de vârstă și-a spus cuvântul.

Patrick a dezvăluit că ține foarte mult la Nona, dar nu se simte încă pregătit pentru a-și întemeia o familie.

Citește și: Sorin și Nicoleta s-au despărțit! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „Luptați pentru iubire!”

Am mai petrecut câteva ore împreună, am mai stat și seara. Am mai dormit o noapte, ne-am trezit, totul a revenit cumva la normal, cred că pentru că nu puteam accepta.

Și mie îmi era foarte greu. Credeți-mă, să vezi un om cum e ea în fața ta și să știi că se oprește totul... e greu, nu e ușor! Am făcut-o, am plecat și s-a terminat”, a mai spus acesta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI