Patrick și Rebecca sunt tot mai aproape de a deveni un cuplu?! Cei doi concurenți par mai fericiți ca niciodată, iar colegii lor au observat aceste aspecte.

Ce părere au Patrick și Rebecca despre o posibilă relație?

Joi, ei au încercat să lămurească toate suspiciunile, spunând că nu se grăbesc să devină un cuplu, ba din contră, iau totul pas cu pas, în așa fel încât totul să fie mult mai intens.

Ieri, de 1 Mai, cu toții au mers la piscină, acolo unde s-au jucat cu mingea. La un moment dat, însă, Rebecca i-ar fi sărit tânărului în brațe, lucru care nu i-a displăcut nici lui deloc.

Patrick: Rebecca, tu la un moment dat erai în echipă cu mine și la un moment dat ai sărit la mine în brațe și n-am mai putut să apăr nicio minge. Unu, două goluri am luat.

Rebecca: Păi îmi intrase și apă în ochi, nu mai vedeam nimic, nu mai...

Patrick: Tu cu cine țineai, cu echipa adversă?

Rebecca: Eu eram ispita, da

Patrick: Încercam cu ea în brațe să apăr mingile, dădeam cu ea așa.

Patrick: Rebecca cum te-ai simțit în brațele mele?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Rebecca: Protejată de toate și de toți 

Patrick: De toate mingile, nu? Da, a fost interesant. Eu cu Rebecca, în caz că mă întrebați ne simțit chiar bine, ne înțelegem bine, nu știu în ce direcție duce neapărat, dar deocamdată, de moment, eu consider că mă înțeleg super bine cu ea. Râdem, glumim, interacționăm”.

Casa iubirii

Imagine cu Rebecca și Patrick.

[Sursa foto: Captură Casa Iubirii]

Citește și: Roberta, tensiuni în ”Casa Iubirii”! Virginia i-a aruncat replici tăioase tinerei, care la un moment dat a vărsat lacrimi amare: ”Cine s-a dat sfântă, măi fată?”

De asemenea, Rebecca a spus că lasă lucrurile să decurgă de la sine, ceea ce și Patrick a confirmat, spunând că totul va veni natural.

Patrick: Dacă este să vină, va veni natural, deocamdată eu pot spune că e frumos, e interesant, e mișto.

Rebecca: Și eu la fel, dar eu nu o să mai grăbesc lucrurile.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Patrick: Foarte bine, e mai bine așa. E mult mai mișto. Când vin lucrurile foarte ușor, pleacă la fel de ușor și asta am învățat-o pe pielea mea... Așa că mergem cu pași mărunți, dacă ar fi să gândim în direcția aia, dar e devreme să vorbim despre asta acum.

Cei doi concurenți, moment tandru

Tot miercuri, cei doi au mușcat împreună dintr-un mic, spre amuzamentul tuturor. Atunci, Rebecca a spus că la un moment dat nu-și mai găsea locul în casă și singurul cu care își dorea să vorbească era Patrick, deoarece i se părea că nu e răutăcios și că o înțelege.

”Eu cred ca ma simpatizează, dar nu ma arunc în cuvinte... Se înțelege cu mine, îi place și de mine așa fizic, dar și mie de el că am zis, nu știu... vedem, nu mai vreau să mă grăbesc”, a mai adăugat concurenta.

Casa iubirii

Imagine cu Rebecca și Patrick.

[Sursa foto: Captură Casa Iubirii]

Citește și: Cosmin în pericol de eliminare?! Ștefania, în lacrimi la gândul că ar putea rămâne singură în ”Casa Iubirii”: ”Rămân fără el”

Patrick simte ca Bogdan o place pe Rebecca


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si