Deși o respectă pe Patrizia Savastano, ca șef suprem al mafiei din cartierul Secondigliano, Gerlando îi cere acesteia să stea departe de fiului său, Michelangelo.

Patrizia pierde încrederea lui Genny?

În această seară, în serialul “Gomora”, de la 22:30 la Kanal D

Pentru Patrizia problemele continuă. Un important transport de substanțe interzise este reperat de către autorități și cei mai mulți dintre <ostașii> temutei mafiote sunt încarcerați.

Patrizia convoacă de urgență o întâlnire cu aliații săi pentru a afla cine este trădătorul care a dus la pierderile imense pentru clanurile aflate în alianță. Până și Nicola și Lino, oameni de încredere ai Patriziei, sunt suspecți că ar fi trădători.

Patrizia pierde încrederea lui Genny?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Astăzi și joi, imediat după serialul “Melek”, vor fi difuzate Semifinalele “Bravo, ai stil!”, Kanal D

Patrizia nu reușește să afle cine dintre aliați vor să-i vină de hac și apelează la ajutorul lui Genny. Familia Capaccio ajunge pe lista <neagră> a mafiotei, iar Genny o avertizează că o va ajuta pentru ultima oară. Lucrurile devin și mai tensionate, pentru Patrizia, atunci când intervine, în toată povestea, Azzurra, soția lui Genny.

Nu ratați astăzi, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Gomora”, numai la Kanal D2.  

Citește și: Din 30 august, revine "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" cu un nou sezon, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si