Harleen Sohal a avut o dispută aprinsă pe locul de parcare și nu a rezistat tentației de a se răzbuna după ce șoferița nu a vrut să își mute mașina.

Citește și: Actrița de 78 de ani cu multe premii Oscar și Globul de Aur, de nerecunoscut în noul rol. Și-a găsit faima pe scena londoneză în anii '60, înainte de a lua cu asalt Hollywood-ul

Patroana a fost furioasă după ce rezidenta locală Sharon Myers și-a parcat mașina Suzuki Swift roșu în fața magazinului HK Fish Bar din Scunthorpe, potrivit The Sun.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care o femeie scapă "prin gaura acului" să nu fie zdrobită de două mașini

Tânăra de 32 de ani a luat un marker negru și a mâzgălit un text ultimativ: „Nu parca aici”- pe parbriz, capotă, ușă și fereastra mașinii.

Mașina șoferiței, scrisă pe toate părțile

Mașina șoferiței, scrisă pe toate părțile

[Sursa foto: The Sun]

Furia ei s-a extins și la o a doua mașină din apropiere, care a fost mâzgălită cu cuvintele „Nu parca aici!”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cu toate acestea, răzbunarea ei a revenit ca un bumerang și acum regretă gestul făcut la furie, arată sursa citată.

Patroana magazinului, dată pe mâna poliției

Imaginile CCTV au surprins-o pe Halreen în flagrant și filmările au fost imediat predate polițiștilor care au deschis o anchetă penală pentru daune.

Șoferița a complicat viața patroanei- cu un dosar penal pentru distrugere de bunuri- femeia trebuie să plătească despăgubiri semnificative și riscă și alte complicații juridice.

Șoferița a complicat viața patroanei - cu un dosar penal pentru distrugere de bunuri

[Sursa foto: The Sun]

Agresiva șefă de magazin, Harleen Sohal, a insistat în fața presei: "Este constienta ca este spatiul meu. Am contractul de inchiriere. Ea nici macar nu locuieste aici. Ea locuiește peste drum".

„Am scris pe mașină, nu neg asta. Dar o poți șterge, simplu. Nu i-am zgâriat și nu i-am atins mașina. Tocmai a făcut din asta o mare problemă", a mai spus ea.

„Nu știu ce să fac. Sunt la capătul răbdării. Înțeleg că nu este corect, dar cât timp va continua asta?”

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ea susține că Sharon a răspuns lăsând o notă pe mașina ei pe care scria: „Stai departe de mașina mea, am șervețele umede”.

Cearta nu a dat semne de răcire, deoarece Sharon, în vârstă de 53 de ani, a acuzat-o pe Harleen că o blochează în mod regulat când parchează în spațiul respectiv.

Șoferița a spus: „Este un spațiu public. Acolo poți parca cinci sau șase mașini.

Legea este lege și prejudiciul este penal. Nu poți scăpa cu asta".

„Vreau ca oamenii să fie conștienți că este o infracțiune penală și că această persoană nu are voie să se atingă de vehiculele altora, deoarece riscă mai mult decât o amendă”, a explicat șoferița.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si