Căsătoria unui cuplu din Florida a pornit cu stângul, după ce proprietarul restaurantului unde a avut loc recepția a făcut un scandal monstru.

Citește și: Soldat ucrainean, executat de ruși. „Slavă Ucrainei” au fost ultimele lui cuvinte înainte de a fi ucis

Bărbatul a scos o armă de foc, a îndreptat-o asupra mirilor și le-a ordonat tuturor să „iasă” din restaurantul său.

Citește și: VIDEO. A mers în "vacanța de vis" în Mexic, la împlinirea vârstei de 24 de ani, dar a fost ultimul ei drum. Kiara, ucisă în bătaie de iubit

O melodie l-a scos din minți pe patronul american, potrivit relatărilor făcute de martori.

Patronul i-a amenințat cu pistolul pe miri și pe invitații lor 

Patronul i-a amenințat cu pistolul pe miri și pe invitații lor 

[Sursa foto: NY Post]

Momente de groază, filmate LIVE la nuntă

Videoclipul  postat de DJ-ul Jonathan Campo, vărul miresei, îl arată pe patronul enervat fluturând arma și strigând la oaspeții îngroziți să iasă din loccația sa.

Scandalul a avut loc joi seară la Cielo Farms din Southwest Ranches, Florida, potrivit NY Post.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Doi tineri proaspăt căsătoriți, abandonați în mijlocul oceanului. "Au plecat în luna de miere, dar au fost la un pas de moarte"

„A început să strige la petrecere, spunându-ne să ieșim toți:„ Ieșiți! Ieșiți!”, a povestit Campo pentru WPLG, adăugând că nebunia a izbucnit la ultima melodie a nopții.

Patronul i-a amenințat cu pistolul pe miri și pe invitații lor 

[Sursa foto: NY Post]

Patronul și un angajat de-al său, arestați de poliție

DJ -ul a declarat presei că și un angajat al restaurantului unde se desfășura nunta a devenit violent și i-a ordonat să oprească muzica, invocând eventuale relamații de zgomot puternic- apoi a vărsat o băutură peste echipamentul muzical.

"La acel moment, întreaga petrecere de nuntă a fost compromisă, iar invitații prezenți în sală s-au grăbit să iasă", a mai spus Jonathan Campo.

Citește și: VIDEO. Un fotbalist de 21 de ani s-a prăbușit pe teren și a murit în urma unui atac de cord

Câteva momente mai târziu, proprietarul restaurantului a scos arma, a început să țipe și să amenințe pe toată lumea.

"Ieși! Ieși! Nu mă face să... ieșiți! Ieșiți!"- și în imaginile video, bărbatul în cămașă galbenă este auzit țipând în timp ce oamenii fug.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„A pus pistolul la capul unchiului meu, l-a îndreptat spre vărul meu care s-a căsătorit, spre mireasă, l-a fluturat peste tot”, a povestit DJ-ul.

„De ce să risc să fiu împușcat? Tot ce făceam era să le dau ultimul dans la nunta vărului meu", a adăugat Campo la postul TV.

Christian Sergio Rafart a fost, de asemenea, arestat în legătură cu incidentul și acuzat de distrugerea instrumentelor muzicale și acte de violență.

„A trecut de la a fi un eveniment memorabil pe care ți-l vei aminti pentru tot restul vieții, la un eveniment pe care îl vei aminti cu adevărat pentru tot restul vieții, din motive greșite”, a mai spus Campo pentru WSVN.

Patronul și angajatul său, arestați de poliția americană

[Sursa foto: NY Post]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si