Close sidebar
Close sidebar

Patronii de sere speră la profit uriaș în perioada mărțișorului! S-au pregătit intens pentru asta

Florarii se pregatesc de zor pentru luna lui martisor.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Serele sunt pline de flori multicolore iar cumparatorii care isi rezerva un ghiveci de pe acum, vor face si economii. Inainte de 1 martie, comerciantii anunta ca preturile vor creste.

Primulele multicolore si gingasele cyclam sunt gata sa ajunga in bratele doamnelor si domnisoarelor de 1 si 8 martie. Mai trebuie ca domnii sa aleaga florile preferate. Aceeia care le rezerva din timp, fac si economie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

10.000 de ghivece cu flori de toate formele si culorile isi asteapta cumparatorii. Oferte pentru toate gusturile sunt si la sere.

Citeste si: Iaşi. Explozie urmată de incendiu, într-un bloc de nefamilişti. Peste 20 de persoane au fost evacuate

Mihai are peste 3.000 de ghivece pregatite pentru martisor. Pretul unei primule sau a unei paralute pleaca de la 3 lei.

Clientii trebuie sa vorbeasca mai intai cu producatorii, care le vor pregati florile dorite. De la sere pot fi comandate si aranjamente ce nu vor depasi 35-40 de lei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI