Acestea au sapat o groapa in curtea unei case si au ademenit-o acolo pe fata de 14 ani, spunandu-i ca va avea loc o petrecere.
Acolo, agresoarele au lovit-o timp de patru ore cu bate si o maceta si i-au spus ca o vor ingopa in groapa recent sapata.
Dupa patru ore, fata a reusit sa scape din mainile agresoarelor si sa ceara ajutor.
Se pare ca motivul pentru care cele patru fete au vrut sa isi omoare colega de scoala ar fi gelozia.
Fetele au fost arestate, iar politistii au gasit in telefoanele filmari care arata cum au agresat-o pe tanara de 14 ani.
"M-au legat si mi-au spus ca ma vor ingropa" le-a spus victima anchetatorilor.

Acestea au sapat o groapa in curtea unei case si au ademenit-o pe fata de 14 ani, spunandu-i ca va avea loc o petrecere. Acolo, agresoarele au lovit-o timp de patru ore cu bate si o maceta si i-au spus ca o vor ingopa in groapa recent sapata.

Dupa patru ore, fata a reusit sa scape din mainile agresoarelor si sa ceara ajutor. Se pare ca motivul pentru care cele patru fete au vrut sa isi omoare colega de scoala ar fi gelozia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fetele au fost arestate, iar politistii au gasit in telefoanele mobile filmari care arata cum au agresat-o pe tanara de 14 ani. "M-au legat si mi-au spus ca ma vor ingropa" le-a spus victima anchetatorilor, relateaza Daily Mail.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si