Comitetul rus de ancheta a anuntat intr-un comunicat ca cei patru suspecti au fost ucisi intr-un schimb de focuri cu ofiteri din cadrul Garzii Nationale joi dimineata.

Trei ofiteri au fost raniti, unul grav, precizeaza Comitetul.

Presupusii atacatori au ucis doi politisti rutieri in Astrahan, marti dimineata, le-au luat armele si au fugit de la fata locului, precizeaza autoritatile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Comitetul a anuntat ca i-a gasit pe suspecti, care au refuzat sa se predea si au ripostat deschizand focul asupra membrilor Garzii, potrivit The Associated Press.

Luni, un atentat sinucigas cu bomba a avut loc in metroul de la Sankt Petersburg, soldat cu 13 morti, plus atacatorul sinucigas, si peste 50 de raniti.

Atacul nu a fost revendicat, insa trenuri si avioane ruse au fost vizate de atacuri atribuite sau revendicate de jihadisti din Statul Islamic.
 

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si