Close sidebar
Close sidebar

Patru elevi ai unui liceu din Ploiesti, la spital dupa ce le-a cazut tabla in cap

Patru elevi ai Colegiului ”Virgil Madgeanu” din Ploiesti au fost raniti usor, suferind traumatisme cranio-cerebrale si au fost dusi la spital pentru investigatii medicale, dupa ce luni, in timpul orelor de curs, un panou didactic s-a desprins de pe un perete si le-a cazut in cap. Inspectoratul scolar Judetean Prahova a dispus o ancheta si toate panourile de pe peretii unitatii de invatamant au fost indepartate.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului scolar Judetean Prahova, profesorul Aurel Graur, incidentul s-a produs, luni, in timpul orelor de curs, la o clasa a XI-a de la Colegiul ”Virgil Madgearu” din Ploiesti. Panoul didactic cu caracter ilustrativ s-a desprins de pe perete si a cazut, lovind la cap patru elevi.

Toti cei patru copii au fost dusi initial la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti, de unde au fost preluati de ambulante si transferati la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, pentru mai multe investigatii si pentru consultatii de specialitate.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Ploiesti, medicul Andrei Ilinca, a declarat pentru News.ro ca cei patru tineri au suferit traumatisme craniocrebrale minore, au fost vazuti de un specialist neurochirurg, iar dupa ce li s-au facut tomografii au plecat acasa, nefiind nevoie sa ramana internati.

Inspectoratul scolar Prahova a demarat o ancheta in acest caz, iar toate panourile de pe peretii unitatii de invatamant au fost indepartate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI