Close sidebar
Close sidebar

Patru persoane au murit în urma prăbușirii unui avion militar american

Patru persoane de la bordul unui avion militar american și-au pierdut viața, după ce aparatul de zbor s-a prăbușit.

Diana Puiu,

Patru persoane au murit în urma prăbușirii unui avion militar american

[Sursa foto: Profimedia]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un avion militar american s-a prăbușit în nordul Norvegiei vineri, în timpul unui exercițiu de antrenament condus de NATO.

Citeste si: Vasile Dîncu, despre catastrofa aviatică de la Constanța: fost o conjuncţie nefericită de factori în care vremea a fost într-adevăr defavorabilă

„Din câte cunoaşte poliţia, toţi cei patru sunt de naţionalitate americană, au indicat forţele de ordine norvegiene, în timp ce Ministerul norvegian al Apărării a specificat un într-un comunicat separat că doar cei patru americani se aflau la bordul aparatului de bord prăbuşit, conform AFP.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Dosar penal in rem în cazul celor două catastrofe aviatice în care au murit 8 militari

Premierul Jonas Gahr Stoere a tranmis mesaje de condoleanțe familiilor

Premierul Jonas Gahr Stoere a transmis prin Twitter condoleanțe familiilor celor patru americani morți.
Aproximativ 30.000 de militari din 27 de ţări sunt implicaţi în Cold Response, un exerciţiu destinat să pregătească ţările membre NATO pentru apărarea Norvegiei.

Citeste si: Tragedie aviatică la Constanța. Purtătorul de cuvânt al MApN: ”O seară neagră pentru Armata Română”

Tragedie aviatică și la Constanța

Tragedie aviatică a avut loc și la Constanța, la începutul lunii martie. Un MIG 21 s-a prăbușit. Elicopterul trimis pentru căutare s-a prăbușit și el. Cinci militari au murit.

Citeste si: Un avion de luptă s-a prăbușit fix lângă o școală din Tabriz: Aeronava a lovit unul dintre pereții clădirii. Doi piloți și un civil au murit în accidentul aviatic

“În cazul elicopterului care a plecat în căutare şi salvarea MIG-ului 21 Lancer se confirmă din păcate prăbuşirea, la 11 kilometri de aerodrom, în zona localităţii Gura Dobrogei.

Din păcate, toţi cei cinci membri ai echipajului şi-au piedut viaţa. În continuare se execută operaţiunile de căutare-salvare pentru pilotul aeronavei MIG 21 Lancer, nu avem încă la acest moment confirmarea prăbuşirii şi nu avem detalii despre starea pilotului ”, a afirmat Spânu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI