Close sidebar
Close sidebar

Tragedie uriașă. Patru persoane au murit pe loc după ciocnirea frontală a mașinii lor cu un TIR

Tragedie de proporții în urma unui accident rutier care a avut loc vineri la primele ore ale dimineții în județul Brașov. Patru oameni și-au pierdut viața pe loc în urma impactului frontal dintre autoturismul în care se aflau și un TIR.

Razvan Ilie,

Patru bărbați, morți pe loc după ciocnirea mașinii lor cu un TIR [Sursa foto: Brasov.net]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul devastator a avut loc pe DN13, între Brașov și Sighișoara, la ieșire din localitatea Rotbav, informează Poliția Rutieră. Cele patru persoane care și-au pierdut viața se aflau în autoturismul implicat în ciocnirea cu TIR-ul, iar două dintre ele erau încarcerate la momentul sosirii echipajelor de salvare.

Citeste si: Româncă ucisă cu sânge rece în Italia. Cu ce l-a refuzat aceasta pe criminal

Anunțul centrului Infotrafic din Poliția Română

Vineri, la ora 7,30, centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că pe DN 13 Brașov-Sighișoara, la kilometrul 22, la ieșire din localitatea Rotbav, județul Brașov, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și un autocamion.

Evenimentul rutier s-a soldat cu decesul a 4 persoane. Traficul rutier a fost restricționat pe sensul către Brașov pentru a permite intervenția echipelor specializate și pentru efectuarea cercetării la fața locului. Poliția rutieră estima la acel moment reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Citeste si: Focuri de armă în Capitală. S-a tras într-un autobuz STB din sectorul 1

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

După cum se vede în imaginile video de la fața locului, în urma accidentului TIR-ul a ajuns la zeci de metri depărtare pe câmp.

 

Cele patru victime erau bărbați

„La fața locului s-au deplasat 3 echipaje SMURD, 1 echipaj pentru descarcerare, 2 echipaje cu apă și spumă. Din păcate, în urma accidentului au decedat 4 persoane (2 dintre acestea erau încarcerate. Cele 4 persoane de sex masculin aflate în autorurism au suferit leziuni incompatibile cu viața. Din păcate, personalul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr.

Ciprian Sfreja.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI