Close sidebar
Close sidebar

Patru politisti care si-au batut joc de victima unui abau fost demisi

Patru ofiteri de politie au fost demisi dupa ce au ras de o femeie care a venit sa denunte faptul ca un barbat a abuzat-o.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc la o sectie de politie din orasul englez Kempston. O femeie, care a fost victima unui abuz, a venit la sectie pentru a-l denunta pe agresor. Ea a dat o declaratie in care a povestit ca a fost victima unui oribil atac, al unui barbat care a abuzat-o si apoi a urinat pe ea, scrie Metro.

La scurt timp dupa ce a dat declaratia, femeia a fost sunata de catre un politist de la sectie care i-a recitit acesteia declaratia. In acest timp, pe fundal, se auzea cum mai multi colegi de-ai barbatului radeau si faceau glume "dezgustatoare si imorale", pe baza celor scrise de victima in declaratie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Discutia a durat 9 minute, timp in care victima tremura si plangea si il ruga pe politist sa inceteze si sa inchida convorbirea. "Ceea ce am auzit a fost de-a dreptul dezgustator, lipsit de respect si imoral.

Ei au facut glume si comentarii pe baza a ceea ce eu am scris" a declarat femeia care i-a reclamat pe politisti superiorilor.

"Increderea mea in politie a scazut de tot. Sunt distrusa si complet neajutorata din cauza unor oameni care sperau sa imi faca dreptate" a mai spus femeia. Cei patru ofiteri au fost demisi.

Incidentul a avut loc la o sectie de politie din orasul englez Kempston.
O femeie, care a fost victima unui viol, a venit la sectie pentru a-l denunta pe agresor. Ea a dat o declaratie in care a povestit ca a fost victima unui oribil atac, al unui barbat care a violat-o si apoi a urinat pe ea, scrie Metro.
La scurt timp dupa ce a dat declaratia, femeia a fost sunata de catre un politist de la sectie care i-a recitit acesteia declaratia.
In acest timp, pe fundal, se auzeau cum mai multi colegi de-ai barbatului radeau si faceau glume "dezgustatoare si imorale", pe baza celor scrise de victima in declaratie.
Discutia a durat 9 minute, timp in care victima tremura si plangea si il ruga pe politist sa inceteze si sa inchida convorbirea.
"Ceea ce am auzit a fost de-a dreptul dezgustator, lipsit de respect si imoral. Ei au facut glume si comentarii pe baza a ceea ce eu am scris" a declarat femeia care i-a reclamat pe politisti superiorilor.
"Increderea mea in politie a scazut de tot. Sunt distrusa si complet neajutorata din cauza unor oameni care sperau sa imi faca dreptate" a mai spus femeia.
Cei patru ofiteri au fost demisi.
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI