Dintre cele patru surori însărcinate în același timp, două vor naște în luna mai, potrivit Mirror.co.uk

Kayleigh Stewart, în vârstă de 29 de ani, și sora ei, Jay Goodwillie, în vârstă de 35 de ani, urmează să nască peste mai puțin de 20 de zile.

Citește și: Mama unui copil de 8 ani cere ajutorul pentru a găsi șoferul fugar/ ”Mi-a accidentat copilul”

Va fi prima oară pentru Kayleigh ca mamă și a doua oară pentru Jay. Celelalte două dintre surorile lor, Kerry-Anne Thomson, în vârstă de 41 de ani, și Amy Goodwillie, în vârstă de 24 de ani, sunt în primele luni de sarcină.

Una dintre ele, Kerry-Anne, urmează să nască în octombrie, iar Amy în luna august.

Cele patru surori însărcinate în același timp

Cele patru surori însărcinate în același timp

[Sursa foto: Twitter]

Primele două surori le-au încurajat pe celelalte două 

„Sunt încă destul de șocată”, a spus Kayleigh pentru South West News Service despre întâmplarea ciudată. „Vor mai fi patru copii anul acesta – famila noastră crește rapid.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Kayleigh știa că sora ei, Jay, a încercat să aibă un copil, dar a fost totuși surprinsă când a aflat vestea prin FaceTime. „Am spus: „Ce chestie, și eu sunt însărcinată”, și-a amintit Kayleigh apelul telefonic cu sora ei.

Citește și: El este bărbatul care a trăit 82 de ani și nu a văzut niciodată o femeie

Câteva săptămâni mai târziu, surorile au povestit restului familiei lor despre sarcinile lor, purtând tricouri asortate pentru a face dezvăluirea- și mai târziu au împărtășit o petrecere comună de dezvăluire a sexului.

În urma veștilor mari date de Kayleigh și Jay, Amy și-a anunțat sarcina de Crăciun, iar Kerry-Anne a încheiat seria în martie.

"Suntem ca niște păpuși rusești"

„Am fost întotdeauna o familie apropiată; la un moment dat, am locuit cu toții împreună într-o casă comună”, a explicat Kayleigh.

„Întotdeauna ne furam hainele și machiajul una alteia”. Acum, cele patru locuiesc la cinci minute distanță una de celălaltă și glumesc că va fi un loc „bun pentru creșă”. 

Citește și: Smiley și Gina Pistol se căsătoresc! „Am zis să aflați prima oară de la noi”

„Din punct de vedere statistic, este foarte puțin probabil să fim însărcinate în același timp”, a continuat ea. 

Toți cei patru copii vor fi colegi de clasă

La sărbătorile în familie vor participa de anul acesta 22 de persoane, inclusiv noii bebeluși.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"În acest moment suntem 18 dintre noi, inclusiv iubiți, soți și logodnici. Cu cei patru bebeluși vor fi opt copii de Crăciun, deci 22 de persoane. E ca niște păpuși rusești", a mai povestit femeia însărcinată.

„Este cu adevărat interesant pentru familie”, a spus Kerry-Anne pentru SWNS. „Îmi place faptul că bebelușii vor fi toți în aceeași clasă împreună odată ce vor merge la grădiniță și la școală.”

„Sunt sigur că toți cei mici vor fi prieteni buni unul cu altul”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si