Paul a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea bihoreană Săcădat, fiind găsit pe un teren agricol, informează Antena 3 CNN.

Un localnic a anunțat incendiul și faptul că tânărul era prins sub balotieră

Potrivit ISU Bihor, Paul a fost prins sub o balotieră atașată unui tractor care a luat foc. Incendiul a fost, cel mai probabil, generat de defecțiuni la presa de balotat.

Citește și: Un copil s-a stins din viață după ce a petrecut 6 ore în mașina încinsă. Mama a uitat să-l lase la grădiniță

„În noaptea de vineri spre sâmbătă, 08 iulie a.c., în jurul orei 01.00, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la un utilaj agricol aflat pe un teren de pe raza localității Săcădat, apelantul precizând faptul că exista o victimă. La locul indicat au fost mobilizate imediat, echipajele Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare grea și echipajul de terapie intensivă  mobilă al SMURD Oradea.  În momentul sosirii forțelor de intervenție, ardeau generalizat tractorul și presa de balotat, sub balotieră fiind prinsă o persoană”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bihor.

Tânărul era un apreciat instructor de echitație

Tânărul era un apreciat instructor de echitație

[Sursa foto: Moanea Ioana - Facebook]

Tânărul era un apreciat instructor de echitație. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Incendiul a fost sesizat de un localnic în vârstă de 49 de ani ce anunța și faptul că tânărul este încarcerat în utilajul agricol.

Citește și: Un biciclist a fost accidentat mortal pe o stradă din Galaţi

Deocamdată, nu se ştie cum a izbucnit incendiul, însă este cert că bărbatul ar fi încercat să rezolve o defecțiune tehnică.

Familia și apropiații lui Paul sunt în stare de șoc

Familia și prietenii varsă acum lacrimi amare pentru cel pe care l-au iubit și l-au admirat atât de mult. La doar 23 de ani, Paul era un exemplu pentru toți din jurul lui.

Citește și: Un român s-a stins din viață în mod tragic la locul de muncă. Mihai a fost găsit fără suflare într-un canal

”Ai fi făcut orice, pentru oricine, om sau animal.... Ai muncit mereu pe brânci și așa te-ai dus, muncind. Încă nu-mi vine să cred, sunt în stare de șoc...Ne-ai iubit și te-am iubit atât de mult... Ne va fi dor de îmbrățișările tale calde si bunătatea ta!”, a scris cineva.

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Beach, Please. Festival 2024. Cine urcă pe scenă pe 12 iulie- radioimpuls.ro

Deocamdată, nu se ştie cum a izbucnit incendiul, însă este cert că bărbatul ar fi încercat să rezolve o defecțiune tehnică.

Deocamdată, nu se ştie cum a izbucnit incendiul, însă este cert că bărbatul ar fi încercat să rezolve o defecțiune tehnică.

[Sursa foto: Moanea Ioana - Facebook]

”Am zâmbit mult împreună.... Te-ai dus la căluțul tău frumos...să petreceți clipe minunate acolo sus împreună și să iubești fix la fel! Rămas bun prieten drag și bun! Dumnezeu să aibă grijă de tine acolo unde ești! Noi rămânem cu amintirile frumoase și un gol imens! Cerul e mai bogat cu tine acolo sus!”, a mai transmis un altul.

Înmormântarea lui Paul  va avea loc astăzi la capela din Comuna Sacadat, la ora 13:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si