Close sidebar
Close sidebar

Paul de la Puterea Dragostei și-a cerut iubita în căsătorie

Paul de la Puterea Dragostei și iubita lui, Masha, se căsătoresc. Cei doi se pregătesc să devină o familie, mai ales că Masha este însărcinată în ultimul trimestru.

Madalina Grigore,

Paul de la Puterea Dragostei și-a cerut iubita în căsătorie.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Momentul a fost postat pe pagina de Instagram. Masha a spus „ DA ” cu un zâmbet larg pe față. 

Ce a transmis aceasta

„Oficial am spus “DA💍” omului langa care imi voi petrece restul vietii ,la bine si la greu, la sanatate si la boala, la bucurie si tristeste, bogatie si saracie ,indiferent de situatie o sa ne sprijinim si o sa trecem prin toate impreuna! Te iubesc din adancul inimii mele pentru tot ceea ce esti si pentru tot ceea ce faci pentru mine! Soțul meu iubit!❤️🌹”, a scris Masha pe Instagram. 

Citeste si: După ce a câștigat „Puterea Dragostei”, Alexandra face turul României. Alexandra le-a prezentat fanilor locul în care a copilărit

Paul și-a găsit fericirea după ce a fost descalificat

Paul este fost concurent al sezonului 3 Puterea Dragostei. După ce a fost descalificat, a cunoscut-o pe Masha, care în curțnd îi va dărui un copil. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Și astăzi am început cea de-a 2-a pagina împreuna. Ești tot ce mi-am dorit vreodată și îți mulțumesc pentru ca îmi dăruiești un copilaș.

Îți mulțumesc ca te sacrifici tu ca femeie și îmi porți copilașul in pântece. O sa devin tata și tu o sa devii o mama cu educația pe care și-ar dori-o orice bărbat, o femeie puternica, diplomata și un suflet cu o inima foarte mare.

Te iubesc”, a scris Paul pe pagina sa de Instagram. 

Citeste si: Cine este, de fapt, Claudiu Ionuț de la „Puterea Dragostei”?? Imagini inedite

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI