Close sidebar
Close sidebar

Paula Lincan, invitată sâmbătă, de la ora 23:30, la În oglindă, emisiunea difuzată la Kanal D2: Dumnezeu mi-a dat putere...

Sâmbăta aceasta, de la ora 23:30, la Kanal D2, Paula Lincan, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică lautărească din România, este invitata emisiunii ”În oglindă”.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Născută la Găești, artista Paula Lincan provine dintr-o familie în care muzica a fost pusă pe primul loc. Este fiica cunoscutei și apreciatei soliste Mioara Lincan și a violonistului Marin Lincan, iar la vârsta de 14 ani, Paula Lincan începea să cânte la nunți alături de tatăl și de fratele sau, tambalistul Giani Lincan.

Povestea de viață a Paulei Lincan este una una plină de provocari. ”Dumnezeu mi-a dat putere și, de câte ori am căzut, m-am ridicat!(...) Am știut să trăiesc și cu mult, și cu puțin”, mărturiseste Paula Lincan, la ”În oglindă”.

Plecată din casă părintească de la vârsta de 6 ani, Paula Lincan rememorează momentele unice ale copilăriei sale.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că soțul ei face baie o dată pe lună- antena3.ro

”Am avut o copilărie superbă, o copilărie pe care mi-aș dori-o și acum, în momentul de față. O copilărie pe care am trăit-o la părinții mamei mele, unde am învățat meserie; unchiul mamei mele m-a învățat să cânt”, dezvăluie Paula Lincan.

Paula Lincan va împărtăși publicului şi cum a luat naștere povestea de iubire dintre ea și Marian Mexicanul, o căsnicie care a dăinuit mai bine de 20 de ani, în prezent, cei doi artiști fiind divorțați.

„Eu aveam douăzeci de ani, și el nouăsprezece și a fost foarte frumos, și nu-mi pare rău, pentru că am trăit lucruri minunate.

Am clădit multe lucruri minunate în viață noastră. Ne-a dăruit Dumnezeu doi copii superbi.”, mărturisește Paula Lincan.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 23:30, o ediție de colecție a emisiunii „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D2.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI