Tanara, care a absolvit Facultatea de Muzica la Cluj si a facut masterul la Iasi, a impresionat juriul si publicul la un show de talente. Paula Rad este din Zalau si acum locuieste in Cluj Napoca.

„Nu mai lucrez ca femeie de serviciu de la sfarsitul lunii februarie.

Acum sunt la Iasi, in pregatiri, si nu imi mai doresc sa spun deocamdata nimic pentru ca nu am ce. Am inceput de astazi lectiile de canto cu doamna care mi-a fost si profesoara in studentie si sunt foarte incântata. Mi-am incheiat si socotelile cu vechiul loc de munca. Despartirea a fost una frumoasa, fara certuri. Toti fostii colegi ma sustin. O sa ma mai duc pe la ei, ca sa ii vizitez. Cred ca viitorul meu o sa fie unul frumos, incetul cu incetul o sa primesc si oferte, iar usile o sa mi se deschida”, a declarat Paula Rad pentru Click!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Imediat dupa spectacol, ea a marturisit ca lucreaza ca femeie de serviciu, dar ca si-ar dori o cariera muzicala, insa a fost refuzata de conducerea Operei din Cluj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si