Am avut câțiva oameni de suflet pe care îi iubesc, tu te afli printre ei, tu știai de la început, dar ai fost atât de bună și de respectuoasă cu decizile noastre încât ne-ai respectat această discreție. Și îți mulțumesc pentru asta ”, i-a spus Paula Seling lui Teo Trandafir. 

Citește și: Cel mai frumos bărbat din lume

Paula Seling a mărturisit că vreme de șase ani micuța Elena a ajutat-o să cunoască cel mai prețios sentiment, acela de a-i fi mamă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Vizibil emoționată, Elena i-a mărturisit lui Teo Trandafir dragostea nemărginită pe care i-o poartă mamei sale adoptive.

“Mama contează cel mai mult pentru că o iubesc foarte mult”,  a spus aceasta, vizibil emoționată.

Tot în cadrul emisiunii “Teo show”, frumoasă cântăreața a dezvăluit și motivul pentru care au ținut totul secret, decizia de a se deschide opiniei publice a stat chiar în mâinile Elenei. 

Citește și: Povestea care te va emoționa. Patrick, un băiețel de 9 ani, are nevoie de ajutorul nostru

Nouă drumurile ni s-au întâlnit când ea avea 3 ani, lucrurile trebuiau să se așeze în timp, în familia noastră, în universul nostru. Nu voiam să existe niciun fel de alte lucruri care să influențeze în vreun fel așezarea firească a lucrurilor. Și atunci am așteptat cuminți în așa fel încât să simțim că intervine acel echilibru de care e nevoie într-un astfel de proces.

Trecând timpul, ea a crescut, ne-am dat seama că e extrem de important  pentru un copil să își ia propriile decizii, cu atât mai mult că un copil de persoană publică să decidă singur dacă și când vrea să iasă în lumina reflectoarelor”, a spus Paula Seling.

Teo Trandafir își da întâlnire cu publicul la Kanal D, în fiecare sâmbăta şi duminică, de la ora 10:00, cu emisiunea “Teo Show”, o combinaţie puternică de informaţie utilă, comentariu pertinent, interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, precum şi o doză importantă de entertainment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si