Locul de veci al lui Rasvan Firea a devenit o atractie turistica pentru curiosii care merg la cimitirul Sfanta Vineri sa vada mormintele numeroaselor celebritati ce se odihnesc acolo pentru eternitate. Mormantul este pitoresc si in fiecare zi din an este plin cu flori.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cateodata vazele mari de pe piatra funerara sunt tixite de lalele, alteori de margarete. La inceputul toamnei insa, baietii primului sot al primarului Capitalei i-au dus tatalui trandafiri, zeci de trandafiri rosii si albi. Paznicii cimitirului spun ca sunt foarte atenti pentru ca nu o data au surprins persoane care au incercat sa ia cateva dintre florile de la locul de veci.

" Baietii lui vin mereu la mormant. Tudor (n.r.  fiul Gabrielei Firea) vine mai des, cam o data-de doua ori pe saptamana. Aduce flori, aprinde lumanari si sta in jur de o jumatate de ora sa se reculeaga. E cel mai frumos ornat loc de veci, dar avem mai multa grija cu el ca fiind mereu plin de flori scumpe, va dati seama ca mai incearca batranii sa ia din ele, sa le vanda", a spus un angajat al cimitirului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si