În 2024, Târgul de Crăciun București își va deschide porțile în Piața Constituției, pe data de 29 noiembrie, și va dura până pe 26 decembrie. Acest eveniment, organizat de Primăria Municipiului București, prin CREART- Centrul de Creație, Artă și Tradiție, ajunge la cea de-a 17-a ediție și promite, ca în fiecare an, o atmosferă de poveste dedicată sărbătorilor de iarnă.

Târgul de Crăciun București 2024 din Piața Constituției

Târgul de Crăciun București din Piața Constituției este evenimentul oficial al Capitalei pentru sărbătorile de iarnă, atrăgând vizitatori din toată țara, dar și turiști străini. De la decorațiuni festive de iarnă și căsuțe de lemn încărcate cu produse artizanale, până la tradiționalele preparate culinare românești și internaționale, acest târg este locul ideal pentru a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Târgul de Crăciun București

Târgul de Crăciun București

[Sursa foto: Facebook - Târgul de Crăciun București]

Citește și: Când se ia vacanța de Crăciun în 2024. Cât durează vacanța de iarnă a elevilor

Perioada de înscrieri pentru expozanți

Pentru cei care doresc să participe ca expozanți la Târgul de Crăciun București 2024, perioada de înscriere a început deja pe data de 23 septembrie și va dura până pe data de 17 octombrie 2024. Cei interesați își pot prezenta produsele artizanale, decorațiunile de sărbători sau preparatele culinare într-unul dintre cele mai mari evenimente de iarnă din România.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

Târgul de Crăciun București

Târgul de Crăciun București

[Sursa foto: Facebook - Târgul de Crăciun București]

Citește și: Pe ce dată începe Postul Crăciunului în 2024? Zilele cu dezlegare la pește

Anul trecut, cea de-a 16-a ediție a Târgului De Crăciun București, a avut 1,2 milioane de vizitatori, printre care mulți turiști din toate colțurile lunii.

”1,2 milioane de vizitatori, printre care mulți turiști din toate colțurile lunii, au ales ca destinație Piața Constituției, descoperind astfel parte din obiceiurile și tradițiile noastre de sezon. Atmosfera autentică de Crăciun, meșteșugurile deosebite, colindele și tradițiile ne-au făcut să simțim cu adevărat spiritul Crăciunului, chiar în inima Bucureștiului”, conform Primăriei Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si