Regretatul jurnalist Andrei Gheorghe a incetat din viata luni, 19 martie, la doar 56 de ani, ca urmare a unor probleme cardiace. Consacrat ca om de radio, Gheorghe a devenit cunoscut publicului tv in 2001, atunci cand a fost prezentatorul show-ului "Lantul slabiciunilor", in care concurentii eliminati plecau dupa ce moderatorul ii anunta sec: "Tu ai fost veriga slaba, adio! Pleci acasa fara nimic!".

Exact in perioada in care Gheorghe realiza emisiunea, una de mare succes si in Romania, in Anglia un caz cutremurator zguduia opinia publica. Furios ca-si prinsese nevasta in pat cu alt barbat, Richard Cooper (40 de ani) din Maidstone a ucis-o pe Teresa cu cruzime, nu inainte de a-i striga "Tu ai fost veriga slaba, adio!".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 

Potrivit anchetatorilor, criminalul- mare fan al emisiunii difuzate si in Marea Britanie- si-a inregistrat replica pe casetofon inainte de a-si omori consoarta! Pentru fapta sa, Richard Cooper a primit inchisoare pe viata. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si