Close sidebar
Close sidebar

Pe vremea cand Andrei Gheorghe prezenta emisiunea "Lantul slabiciunilor", un barbat pasionat de show-ul tv isi omora nevasta folosind celebra expresie: "Tu ai fost veriga slaba, adio!"

Andrei Gheorghe a devenit cunoscut la tv ca prezentator al emisiunii "Lantul slabiciunilor".

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Regretatul jurnalist Andrei Gheorghe a incetat din viata luni, 19 martie, la doar 56 de ani, ca urmare a unor probleme cardiace. Consacrat ca om de radio, Gheorghe a devenit cunoscut publicului tv in 2001, atunci cand a fost prezentatorul show-ului "Lantul slabiciunilor", in care concurentii eliminati plecau dupa ce moderatorul ii anunta sec: "Tu ai fost veriga slaba, adio! Pleci acasa fara nimic!".

Exact in perioada in care Gheorghe realiza emisiunea, una de mare succes si in Romania, in Anglia un caz cutremurator zguduia opinia publica. Furios ca-si prinsese nevasta in pat cu alt barbat, Richard Cooper (40 de ani) din Maidstone a ucis-o pe Teresa cu cruzime, nu inainte de a-i striga "Tu ai fost veriga slaba, adio!".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Potrivit anchetatorilor, criminalul- mare fan al emisiunii difuzate si in Marea Britanie- si-a inregistrat replica pe casetofon inainte de a-si omori consoarta! Pentru fapta sa, Richard Cooper a primit inchisoare pe viata. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI