Close sidebar
Close sidebar

Pedeapsa record pentru un tanar care a accidentat mortal doi soti! Mama sa este disperata: "Nu era nici beat, nici drogat!". Barbatul are acasa un copil de 1 an care va fi adult atunci cand va iesi din puscarie!

Sentinta fara precendent in Romania dupa un accident rutier in care au murit doi soti: soferul gasit vinovat a primit 19 ani de inchisoare cu executare. Mama tanarului care are un copil de 1 an acasa spune ca pedeapsa pe care fiul ei a primit-o e nemeritata si incearca, printre lacrimi, sa-l disculpe.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Instanta l-a judecat, in schimb, dupa fapta: acum un an, Claudiu s-a crezut stapan pe viata lui, dar si pe-a altora. Cu o viteza nepermis de mare, a depasit pe constrasens coloana de masini, a trecut pe rosu si dupa ce a evitat la milimetru un pieton a spulberat masina in care se aflau doi soti.

Nu era nici beat, nici drogat, au spus atunci politistii: singurul viciu-criminal a fost teribilismul- o boala a vitezei si a nepasarii care ia anual mii de vieti in Romania a schimbat-o pe-a lui pentru totdeauna! Tanarul  urma sa se insoare peste o saptamana, iar peste o luna avea sa devina tata... Din libertate, a ajuns insa in arest si dupa un an, si-a primit pedeapsa:  

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cand va iesi din inschisoare, copilul pe care il are acasa deja va fi adult. In schimb, fiica celor pe care i-a ucis nu-si va mai strange vreodata parintii in brate... E pentru prima oara cand un sofer care provoaca un accident mortal e judecat pentru omor, si nu pentru ucidere din culpa. Pedeapsa este cea mai mare de pana acum. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI