Barbatul ar fi urmarit, pe strada, doua fetite, pe una dintre ele urmarind-o chiar pana in scara blocului. Incidentul a avut loc, duminica, 7 ianuarie.

Cele doua fetite de 10, respective 11 ani, se intorceau spre casa, cand, un barbat necunoscut a inceput sa le urmareasca pas cu pas. Pe una dintre fetite a urmat-o pana in scara blocului, unde s-a dezbracat si i-a aratat organele sexuale.

Speriata de moarta, fetita nu a reusit sa le explice parintilor ce s-a intamplat, insa, intr-un tarziu le-a povestit, speriata. Acestia au mers de urgenta la o sectie de politie din oras, unde au depus plangere impotriva barbatului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Politisti au demarat investigatiile in aceeasi seara, in Cartierul Nord din Ramnicu Valcea, unde s-au petrecut grozavia. Imaginile suprinse de camerele de luat vederi instalate in zona i-au ajutat la identificarea individului, scrie Adevarul.

Dupa doua zile, barbatul a fost prins si arestat pentru 24 de ore.  O zi mai tarziu, la propunerea procurorilor, magistratii Judecatoriei Ramnicu Valcea i-au emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. 

„Nu s-a atins de fetite. A urmarit-o pe una dintre ele si in scara blocului si-a desfacut slitul si si-a scos organul sexual”, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, inspector de politie Sandra Dascalete. 

Individul se afla sub control judiciar pentru talharie si furt, in momentul atacului asupra celor doua fetite, mai adauga sursa citata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si