Close sidebar
Close sidebar

Pedofilii olandezi îşi fac de cap în România de aproape 20 de ani! Cel mai bătrân are 71 de ani și a racolat fete minore timp de 4 ani!

Pedofilii olandezi îşi fac de cap în România de aproape 20 de ani, după cum s-a dezvăluit în presa vremii.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pedofilii olandezi îşi fac de cap în România de aproape 20 de ani.  Olandezul pedofil Johannes Visscher a îngozit o ţară întreagă după ce a răpit de pe stradă o fetiță de 11 ani, a băgat-o în mașină, a violat-o, iar apoi a omorât-o, corpul ei lăsându-l în câmp, la 7 kilometri de comuna Gura Șuții. Principalul suspect în cazul uciderii micuței Mihaela Adriana, s-a sinucis apoi când a ajuns în Olanda. Potrivit unor surse din cadrul poliției olandeze, pedofilul care ar fi agresat-o și ucis-o pe fetița din România în vârstă de 11 ani a intrat intenţionat cu maşina sa într-un camion.

( citeşte povestea emoţionantă a bărbatului care a găsit-o moartă pe fetiţa de 11 ani)

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Olandezul bănuit de uciderea fetiței de 11 ani s-a plimbat nestingherit prin patru județe

Pedofilii olandezi îşi fac de cap în România de aproape 20 de ani. Jon de Boer Henrich trăia cu o fată de 15 ani 

Visscher nu este singurul pedofil olandez care a venit în România, însă este primul care şi-a ucis victima. “Pe 20 decembrie 2000, la Oradea a fost arestat pedofilul olandez Jon de Boer Henrich care trăia cu o fată de 15 ani. Iar în iulie 2003 a fost arestat, pe o terasă Mc Donald’s din Oradea, olandezul Godschalk Frederic Jacobus (27 ani), care era cu doi băieți de 12 si 13 ani, pe care vroia să-i ducă în Băile Felix.

Ofiterii BCCO l-au reținut după ce l-au filmat în timp ce racola copii ai străzii, pe care îi momea cu haine, dulciuri și băutură, pentru a abuza sexual de ei.”, a scris bihon.ro.

Pedofilii olandezi îşi fac de cap în România de aproape 20 de ani: "A  întreţinut relaţii sexuale, uneori contra cost"  

Lista pedofilior olandezi a fost completată în iunie 2019, când un cetăţean olandez, în vârstă de 71 de ani, a fost arestat preventiv, sub acuzaţia că ar fi racolat mai multe fete minore, cu nivel redus de educaţie şi o situaţie materială şi familială precară, cu care a întreţinut relaţii sexuale. "În fapt s-a reţinut că, în perioada 2015- 2019, inculpatul a racolat mai multe fete minore, de pe raza judeţelor Mureş şi Sibiu, cu nivel redus de educaţie şi o situaţie materială şi familială precară, cu care a întreţinut relaţii sexuale, uneori contra cost, filmând sau fotografiind actele sexuale astfel derulate, în scopul producerii de materiale pornografice cu minori", s-a precizat în comunicatul DIICOT.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI