Close sidebar
Close sidebar

Pelerinaj la Pesterea Sf. Andrei. Mii de oameni au venit sa se inchine in "prima biserica a neamului romanesc"

Aproape un milion de romani, din toata tara, isi sarbatoresc ziua de nume! Multi dintre ei, insa, au lasat paharele deoparte si au venit in pelerinaj in judetul Constanta, la manastirea care poarta hramul Sfantului.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

TEODOSIE- IATA NE LA sarbatoarea Sfantului Apostol Andrei, pentru noi romanii sfantul andrei este cel mai important fiind parintele nostru spiritual. Care ne-a indreptat la dreapta credinta.

"Pesterea aceasta care e prima biserica a neamului romanesc pregatita de dumnezeu anume este cea din care a izvorat lumina lumina cea neinsirata a lumii lumina coborata din cer.

In numar mare, peste 10 mii de credinciosi s-au asezat linistiti la coada. Corul bisericii si vorbele Arhiepiscopului Tomisului le-au amintit inca o data cat de importanta e credinta in Dumnezeu.

-Credeti in puterea sfantului de a ajuta?
-Altfel nu venea de 15 ani ne chinuim sa venim si nu putem. Pentru ce va rugati? Pentru a putea merge.  

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cei in suferinta au fost adusi in pestera ca sa se aseze pe patul Sfantului Andrei.

Se spune ca asa isi vor recapata sanatatea.

Andrei este printre cei mai mici pelerini, veniti la hranul Manastirii care poarta numele Sfantului.

Alaturi de crediciosi au fost si 2 mii de  jandarmi.

Liturghia a fost oficiata de IPS Teodosie, impreuna cu un sobor de 13 preoti ierarhi, atat din tara, cat si din strainatate.  

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI