Nu doar Pembe este în stare de șoc, din cauză că amanta soțului său îi poartă acestuia  copilul în pântec, dar și întreaga familie Arslan condamnă comportamentul lui Alev. Kîvîlcîm nu este de acord cu situația provocată de Doga și Alev, iar Sonmez îi cere fiicei sale să renunțe la a da naștere copilului conceput cu Abdullah, un bărbat căsătorit dar care este și bunicul nepoatei sale.

Fatih este dispus să facă totul pentru a redresa situația dramatică provocată de Alev și Doga, chiar în ziua logodnei cu frumoasa Gorkem, însă părințîi tinerei îi interzic fiicei lor a mai

lua legătura cu familia Unal. Pentru Nursema lucrurile devin dramatice atunci cand Umut îi va da o veste teribilă.

serial kanal d o dragoste

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Omer se confruntă cu încăpățânarea fiului său de a continua relația pe care o are cu Azra, o femeie cu mult mai în vârstă decât Metehan, însă tânărul ignoră cu desăvârșire sfaturile tatălui său, provocând adevărate controverse în familia Unal.  

Pembe si Alev, întâlnire de gradul 0

O întâlnire incendiară se va produce atunci când Pembe și Alev ajung față în față…

Citește și: Momente cheie pentru familiile Unal și Arslan, în noul episod din serialul “O dragoste”

Citește și: Acestea sunt legumele și fructele care rețin cele mai multe pesticide. Mare pericol pentru sănătate

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D. Începând de săptămâna aceasta, îndrăgita producție va putea fi urmărită în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, numai la Kanal D.

serial kanal d o dragoste


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si