Close sidebar
Close sidebar

Angajat al Penitenciarului Codlea, confirmat cu coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat cu coronavirus. Bărbatul asigura paza unui obiectiv exterior şi nu a interacţionat cu deţinuţii.

A.M.S.,

Angajat al Penitenciarului Codlea, confirmat cu coronavirus

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat, marţi, că un angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat cu coronavirus.

    ”Poliţistul de penitenciare asigura paza unui obiectiv exterior, aflat în administrarea locului de deţinere, şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate. Contacţii identificaţi în rândul personalului au fost scoşi din serviciu şi vor rămâne la domiciliu, urmând a fi aplicate recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Braşov. Spaţiile de lucru au fost dezinfectate. Se asigură, de asemenea, continuitatea activităţilor specifice”, a anunţat ANP.

    Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

    Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

    Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

    Sursa citată a precizat că, până la acest moment, nu există situaţii în care, în urma testelor dispuse de Direcţiile de Sănătate Publică competente, să fie identificate persoane private de libertate infectate cu virusul SARS-CoV-2.

    Angajat al Penitenciarului Codlea, confirmat cu coronavirus

    Citeste si: Alte 9 decese provocate de coronavirus. Bilanţul morţilor ajunge la 827

    Citeste si: Care este diferența dintre starea de alertă și starea de urgență?

    Citeste si: Teste pentru coronavirus defecte? "Asta inseamna ca oamenii testati pozitiv cu aceste kit-uri nu sunt neaparat infectati"

     

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI