Maria Stroia are 71 de ani și este din Timișoara. Ea trăiește o dramă. A renunțat la tot pentru a reuși să plătească facturile uriașe la energie.

Citeste si: Prețuri imense la energia electrică de la 1 ianuarie 2022! Anunțul făcut de furnizori

Drama unei pensionare care a renunțat la hrana de zi cu zi, pentru plata facturilor

Femeia locuiește singură într-o garsonieră din Timișoara. Pensia ei este de 1.005 de lei. Pensionara își calculează în fiecare zi banii că să se asigure că îi ajung pentru a putea plăti facturile.

Citeste si: Vești proaste pentru români din 1 ianuarie: se scumpesc carburanții, leul se depreciază în fața euro

Maria a povestit că îi este foarte greu, deoarece pensia este mică, iar ea nu a rămas niciodată cu restanță. „Îmi e greu că e mică pensia și nu am rămas niciodată cu restanță. Mai bine nu am mâncat și am plătit întreținerea. Mă gândesc cu groază ce o fi la curent, la întreținere", declară femeia.

Pensionara a declarat că prioritățile în viață sunt facturile la întreținere, gaz, curent, cablu și medicamentele. Faptul că facturile sunt atât de scumpe o face pe femeie să își dorească să se mute în mediul rural.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ea a menționat că nu a mai cumpărat carne de luni de zile pentru că nu are bani și că mânâncă ce are.

„Carne nu am cumpărat de luni de zile pentru că nu sunt bani. Mănânc ce am. Cartofi mi-a cumpărat nepoata. Nu m-am uitat la TV, n-am folosit curent, am stat în pat liniștită, n-am aprins becuri, nu am spălat", a spus bătrâna cu ochii plini de lacrimi.

Citeste si: Mai multe produse din carne de porc au fost contaminate cu Listeria monocytogenes. Care sunt simptomele listeriozei

Românca a cerut ajutor de căldură, dar a primit 35 de lei. Ea verifică poșta în fiecare zi cu lacrimi în ochi.

Maria Stroia a spus că încă are speranță că totul va fi mai bine.

„Poate dă Dumnezeu mai bine. Încă am speranță", a menționat bătrâna care se roagă în fiecare zi ca ziua ce urmează să fie mai bună decât cea anterioară.

Citeste si: Cea mai scumpă clădire scoasă la vânzare în București! Are 82 de camere și costă 26 de milioane de euro!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si