Un om de afaceri din Muntii Apuseni a avut ideea stralucita de a schimba in totalitate aspectul restaurantului si al pensiunii sale. In vreme ce majoritatea afaceristilor opteaza pentru cladiri cu arhitecturi futuriste, acesta a ales sa se “intoarca” in… secolul trecut.

Antreprenorul i-a solicitat constructorului sa ii amenajeze pensiunea, atat in interior, cat si in exterior, astfel incat sa imite fidel felul in care aratau casutele din zona in secolul trecut.

Pensiunea a fost deschisa oficial la inceputul acestei veri, iar de atunci a devenit atractia principala a celor care ajung in localitatea Horea din Muntii Apuseni.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Turistii care trec pragul pensiunii de basm si aleg sa innopteze in casuta cu acoperis din paie, stergare pe pereti, presuri facute la razboi, lampi cu gaz si sobe asemanatoare cu cele ale strabunicilor, vor avea parte de o experienta de neuitat.

Camerele sunt prevazute cu mobilier simplist, cu scaun, dulap si lada de zestre si un pat cu saltea din paie si fan.

FOTO: Ziarul Unirea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si