Bucuria revederii colegilor, a profesorilor, veselia din prima zi de scoala, au fost departe anul acesta de Alexandra, o fetita de 12 ani, eleva a scolii "Sf Vineri" din Ploiesti. Copila nu a putut sa fie prezenta, alaturi de colegii ei, in prima zi de scoala pentru ca se afla in spital.

Alexandra este internata la spitalul Fundeni, dupa ce a fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica. Copila de 12 ani are nevoie de un transpant medular pentru ca din cauza unei anomalii genetice, tratamentul prin chimioterapie nu a avut rezultate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

”Fetita mea trece printr-o perioada dificila, fiind internata la Fundeni, unde beneficiaza de conditii foarte bune, dar mai ales de medici specialisti de exceptie. Chiar daca nu a putut fi alaturi de colegi, in prima zi de scoala, Alexandra va fi pregatita de profesori prin intermediul unei fundatii care aduce dascali in spital. Le multumesc anticipat celor care vor fi alturi de noi cu ganduri bune, dar si financiar”, a declarat Cristian Bratu, tatal fetitei, pentru observatorulph.ro.

Alexandra are nevoie urgenta de ajutorul semenilor ei pentru ca procedurile de transplant si tratament costa aproximativ 200.000 de euro.

Cei care vor sa o ajute pe Alexandra pot face donatii cu ajutorul unei aplicatii Facebook sau direct in conturile deschise pe numele Cristian Bratu :
EUR RO77BTRLEURCRT0358595701
GBP RO35BTRLGBPCRT0358595701
RON RO30BTRLRONCRT0358595701
USD RO81BTRLUSDCRT0358595701


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si