Julio Iglesias a fost reținut de autoritățile din Republica Dominicană. Îndrăgita vedetă a fost reținută timp de mai multe ore în aeroport, iar motivul este halucinant. Julio Iglesias se pare că a încălcat legea din Republica Dominicană.

Julio Iglesias, reținut în aeroport 

Artistul cunoscut în întreaga lume pentru cariera sa a fost reținut de autoritățile din Republica Dominicană. Julio Iglesias se afla pe aeroportul din Republica Dominicană, într-o escală.

În urma verificărilor din aeroport, autoritățile au descoperit în bagajul artistului peste 40 de kilograme de carne, legume și fructe.

Potrivit legilor din țara respectivă, este interzisă transportarea în cantitate așa mare a acestor produse.

Julio Iglesias a petrecut mai multe ore sub controlul autorităților, în aeroport. Artistul a fost eliberat după intervenția ministrului Culturii din Republica Dominicană și a biroului președintelui. După o escală mai lungă decât se aștepta, Julio Iglesias a putut să-și continue călătoria.

Vedeta plecase din Bahamas și se îndrepta spre Punta Cana.  

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Mai multe surse din presa spaniolă relatează că Julio Iglesias este renumit pentru că obișnuiește să călătorească cu cantități uriașe de mâncare, potrivit antena3.ro.

Citește și: EXCLUSIV-Impresarul lui Florin Salam rupe tăcerea, după ce artistul e acuzat că a agresat o femeie la hotel: ,,Nu este absolut nimic real, este o înscenare''

julio iglesias

Julio Iglesias

[Sursa foto: Facebook]

Artistul latin care a vândut cele mai multe albume din lume

Julio Iglesias este artistul care a vândut cele mai multe albume din lume. De origine spaniolă, artistul de 80 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani. Julio Iglesias a făcut istorie în lumea muzicii latine, printre cele mai cunoscute piese fiind "Baila Morena", "Abrazame", "Moralito", "Crazy", "Agua Dulce, Agua Sala". 

Julio Iglesias se laudă cu câștigarea a sute de premii. Artistul are, de asemenea, o stea pe Aleea Celebrităților, din anul 1985. În lunga sa cariera, Julio Iglesias a vândut peste 150 de milioane de albumuri, traduse în peste 14 limbi.

julio iglesias walk of fame

Julio Iglesias, stea pe Walk of Fame

[Sursa foto: istockphotos]

Fiul său, Enrigue Iglesias i-a urmat cariera. La rândul său, Enrique Iglesias a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați cântăreți.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si