Acest individ flancat de polițiști a fost adus aseară, după audierile din Sibiu, înapoi în județul Timiș, la Dumbrăvița. Anchetatorii i-au răscolit bărbatului, timp de 8 ore, apartamentul în care stătea cu chirie. Omul ar fi recunoscut că asasinii în cazul milionarului din Sibiu au venit să doarmă la el, după teribila crimă. Proprietarul locuinței e uluit de situație.

Citește și: Criminalii lui Adrian Kreiner au fost identificați. Cine sunt cei trei bătbați care l-au ucis pe afaceristul din Sibiu în propria casă

Mărturiile uluitoare ale bărbatului care i-a cazat pe cei 3 criminali

Proprieter apartament: „Era chiriaș de aproximativ un an și câteva luni, își plătea chiria, avusese o întârziere dar s-a remediat. Astăzi trebuia să elibreze apartamentul conform contractului și iată ce s-a întâmplat. Părea un om foarte liniștit, nu ne gândim că ar fi ceva neregulă cu dânsul.”

Unul dintre complice nu ar fi la prima abatere

Cel ce pare a fi complice în cazul asasinatului are antecedente penale. În trecut, ar fi fost închis după ce a furat 120.000 de dolari prin clonare de carduri, la mai multe bancomate din America.

Omul le-ar fi mărturisit polițiștilor că acum, urma să vândă ceasurile de luxpe care criminalii i le-au adus. Anchetatorii ar fi ridicat azi-noapte perne, lenjerii de pat și alte obiecte din apartament și vor preleva probe ADN în speranța că îi vor identifica pe criminali.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Leliana Pârvulescu, profilier criminalist: „Sigur martorul respectiv va ajunge să fie condamnat și implicat și să îl conducă la ceilalți. Lucrurile arată ca un fel de legătură între toți acești pioni pentru că din punctul meu de vedere nu este un jaf, este un atac de crimă organizată, al unei rețele foarte bine organizate.”

De altfel, în dosar se conturează tot mai mult varianta unei execuții la comandă. Afaceristul ar fi fost activ pe WhatsApp cu puțin timp înainte de ora la care procurorii au stabilit că atacatorii au intrat peste el în casă. Este însă neclar cine a folosit telefonul.

Leliana Pârvulescu, profilier criminalist: „Este posibil ca infractorii să fi luat telefonul și să transmită de pe telefonul victimei un mesaj ca să arate că într-adevăr și-au îndeplinit atacul.”

Așadar, acum se așteaptă rezultatele probelor ADN, iar anchetatorii sunt cu un pas mai aproape de a rezolva acesta asasinat complicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si