Polițiștii din Gorj fac joi dimineața 15 percheziții la sediile sociale, la punctele de lucru și la domiciliile administratorilor a trei firme din domeniul pompelor funebre într-un dosar de evaziune fiscală, potrivit Stiri pe surse.

Firmele nu ar fi înregistrat toate veniturile

Potrivit IPJ Gorj, din cercetări s-a stabilit că reprezentanții celor trei firme din județul Gorj, care au ca obiect de activitate servicii de pompe funebre, nu ar fi înregistrat în evidențele contabile toate veniturile realizate din această activitate.

Citește și: Mai mulți traficanți de droguri au ajuns în arest, după ce cantități de cocaină, cannabis și alte substanțe au fost găsite asupra lor

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii din Gorj fac joi dimineața 15 percheziții la sediile sociale, la punctele de lucru și la domiciliile administratorilor a trei firme din domeniul pompelor funebre.

Polițiștii din Gorj fac joi dimineața 15 percheziții la sediile sociale, la punctele de lucru și la domiciliile administratorilor a trei firme din domeniul pompelor funebre.

[Sursa foto: Poliția Română]

Citește și: Un tânăr de 19 ani a fost prins în flagrant în timp ce oferea 100 de euro și 200 de lei polițiștilor care îl opriseră pentru că mergea cu viteză mare

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este de aproximativ 400.000 de lei. La acțiune participă luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Poliției Municipiului Târgu Jiu și Poliției Orașului Târgu-Cărbunești.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si