Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a făcut azi percheziții la SNSPA. Toate perchezițiile au loc în dosarul lui Alfred Bulai, profesorul care este acuzat de hărțuire sexuală de mai multe studente.

Oamenii legii au pus în aplicare trei mandate de percheziție, toate în Capitală.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: Ce salariu are Marius Pieleanu, al doilea profesor de la SNSPA acuzat de abuz sexual. Încasează anual o sumă uriașă

alfred bulai, snspa, perchezitii, hartuire sexuala

„În această dimineață, 20 august 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală.

Având în vedere sesizarea din oficiu întocmită la nivelul Secției 2 Poliție, în care procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 efectueaza cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală, fapte care ar fi fost comise de către un bărbat, în vârstă de 61 de ani, cadru didactic al unei universități din Capitală, în această dimineață sunt puse în executare 3 mandate de percheziție, la

trei adrese din Municipiul București. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală”, a precizat Poliția Capitalei într-un comunicat.

Alfred Bulai nu mai lucrează astăzi la SNSPA. După scandalul și acuzațiile grave care i se aduc, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative a semnat desfacerea contractului de muncă al profesorului.

Vă reamintim că sociologul și profesorul Alfred Bulai, cunoscut și ca analist politic la TV, este acuzat că le-a cerut studentelor să se dezbrace în timpul perioadelor de practică, pentru a le da astfel „feedback academic”, se arată în investigația realizată de snoop.ro. 18 studente au vorbit despre comportamentul abuziv al profesorului care ar fi început încă din anul 1995.  

Citește și: VIDEO SNSPA reacționează după acuzațiile aduse lui Alfred Bulai. Ce spune Facultatea de Științe Politice despre scandal: „Mulți dintre noi știam”

alfred bulai, snspa, perchezitii, hartuire sexuala


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si