Conducta ar fi fost fisurată în urma unei manevre efectuate de către un muncitor. Incidentul s-a petrecut pe Calea Moșilor din Sectorul 2. Traficul pe artera principală din zonă a fost deviat. Pompierii și polițiștii au ajuns la fața locului. Cei ajunși la locul incidentului au menționat că pericolul unei deflagrații de proporții era ridicat. Avaria a fost rezolvată.

Citește și: O conductă de apă spartă s-a transformat într-o fântână arteziană

O conductă de apă spartă s-a transformat într-o fântână arteziană

Mai multe cartiere din Constanța au rămas fără apă caldă după ce o conductă s-a spart. Incidentul a avut loc în luna iulie. 

Conducta de apă s-a spart joi după-amiază și s-a transformat într-o fântână arteziană. În urma acestui incident, mai multe cartiere au rămas fără apă caldă.

Citeste si:  VIDEO- Decizie de ultimă oră în cazul suspendării plății parcării din Mamaia pe timpul nopții. Hotărârea a stârnit un val de critici

Trecătorii au imortalizat momentul. Furnizarea apei de pe conductă a fost oprită.
Cartierele afectate de lipsa apei calde sunt: Anda, KM 4/5, KM 5, Poarta 6, Far, Gară, Centru, Peninsulă, Casa de Cultură, Trocadero, Tomis I, Tomis II, Stadion, Capitol, Dacia.

Citește și: Spitale și mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii

Spitale și mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii

Trei avarii au avut loc în noiembrie, în Capitală. Mii de blocuri au rămas fără apă caldă și căldură.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pacienții din spitale au ajuns să se încălzească la aer condiționat, acum, când temperaturile urmează să scadă până la 0.
"Avem aere condiţionate în majoritatea saloanelor şi o să le folosim pe acestea.

Din păcate  nu avem boilere, nu avem posibilitatea de a face apă caldă pentru pacienţi.", spune Bogdan Tănase, director al Institutul Oncologic București.

Citește și:  Căldura, un lux în București. Cu cât a crescut prețul gigacaloriei în ultimii trei ani

"Avem pe foarte multe zone și boilere. Și dacă nu, asta e. Se poate, cum cred că se încălzește toată lumea din București care nu are energie.", adaugă prof. Dr. Anca Coliță, Institutul Clinic Fundeni.

O conductă din zona Brâncoveanu s-a spart, din nou, în timp ce era umplută cu apă.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si