Agenția Roscosmos a declarat că un detector de fum și o alarmă au fost declanșate pe modulul de serviciu Zvezda, care oferă locuințe pentru membrii echipajului de pe ISS, în timp ce bateriile se aflau la reîncărcat.

Citeste si: EMA a descoperit o boală neurologică extrem de rară ca fiind un efect secundar după vaccinarea cu serul AstraZeneca

Agenția de știri RIA a citat Roscosmos spunând că toate sistemele funcționează corect, la câteva ore după sesizarea anomaliei.

Planurile pentru o ieșire spațială planificată pentru joi erau încă în vigoare, a mai transmis agenția spațială.

Cea mai importantă contribuție a Rusiei la Stația Spațială Internațională

Modulul spațial Zvezda este cea mai importantă contribuție a Rusiei în proiectarea stației spațiale internaționale, modulul fiind destinat să ofere spatii de viață și locuințe pentru un echipaj de trei membri, conform Russia Today.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Citeste si: Cel mai bogat om a zburat în Spațiu

Când Rusia a fost invitată să adere, în urmă cu aproape 30 de ani, la ceea ce avea să devină Stația Spațială Internațională, a adus o serie de echipamente hardware, remodelând drastic aspectul prevăzut anterior al stației.

Nava de 20 de tone ar menține, de asemenea, orbita avanpostului cu sistemul său de propulsie; furnizează și distribuie energie electrică de la panourile sale solare, precum și trimite, primește și procesează informații de control al zborului cu computerele sale interne.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si