Close sidebar
Close sidebar

Pericolul din pufuleti! Nici nu te gandeai ca banalii pufuleti iti pot crea adevarate probleme de sanatate

Pufuletii raman in topul preferintelor romanilor, fiind unul dintre cele mai bine vandute produse de pe piata romaneasca. Ne plac pentru ca sunt gustosi si ne aduc aminte de copilarie, insa nu inseamna ca sunt si sanatosi.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Pufuleţii se obţin prin expandarea făinei de porumb, la care se adaugă şi glucide ce îi ridică indicele glicemic, dar şi numărul de calorii – 224 kcal/ 30 g de pufuleţi. In plus, acestia contin si aditivi alimentar, dar si colorant, care pot cauza deficiente de concentrare, astm, enzeme sau urticarie, sustine profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, potrivit libertatea.ro. Totodata, pufuletii pot creste riscul aparitiei unor tumori tiroidiene.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Nu trebuie uitata nici sarea din acest produs. Si calitatea malaiului trebuie pusa sub semnul intrebarii, mai ales ca exista sanse mari ca malaiul sa fie modificat genetic, lucru confirmat chiar si de pretul acestor snacksuri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI